Hej svej

Allt bra??

Här är det fint!
Har fullt upp med skolan. Inte så kul. Har redan varit i skolan idag och gjort ett matteprov. Hoppas det gick bra!

Astrid ligger här bredvid och tuggar på en tugg-grej ^^.

Jag skrev för några inlägg sedan att hon hade börjat slita sönder min matta när jag inte var hemma. Det gjorde hon typ 3 gånger, men nu har hon slutat :D. Det är BRA! Men jag har fortfarande två hål i mattan i och för sig.. men det börjar väl bli dags att köpa ny ändå, tydligen!!

Astrid tappade en hög med tänder för typ en vecka sedan, sen har det inte tappats så många fler. MEN någon annan här i familjen som har tappat en tand, eller rättare sagt själv dragit ut en tand, är min karl, Nicke. Han hade en tand som var rotfylld tills för ca ett år desan, då spräckte han tanden och fyllningen lossnade såklart. Så i ungefär ett år har han gått med en tand, en av dom stora tänderna i bak, som det har varit ett mega hål i. Alltså till och med ett majskorn har fått plats i tanden!!! Men så i förrgår så sa han att den började bli lös, så jag sa till han att gå och vicka på den så han blir av med den någon gång. Sagt och gjort! Igår drog han ut tanden! Det var ingen trevlig syn, tanden var liksom mjuk! Med andra ord, typ rutten! Blää! Så jag ska nu försöka få tag på en tandläkare och se vad dom säger, för vi tror nämligen att roten sitter kvar, iallafall en del av den!

Så kan det gå! Så glöm inte att borsta tänderna morgon och kväll och skölj helst med någon bra munskölj, t ex flux eller listerine.

Astrid och jag går och väntar på att kursen, som vi ska gå, ska börja! Men det är låångt kvar!! Den börjar inte förrän den 26:e OKTOBER. Det är långt över en månad kvar! Suck!

Nej,  nu har jag inte tid att skriva mer. Ska hinna med massa, massa plugg idag har jag tänkt!! Och kanske hinna vila lite också (",)

Ha det bra!!


Torsdag

Hej hej.

Allt bra?

Här är det faktiskt bättre än jag trodde det skulle vara. Jag trodde att jag skulle ligga dödssjuk idag.. men jag är bara snorig och halsen känns lite sådär, men inget värre än så. Ingen feber eller liknande! Det är ju underbart!!

Astrid ligger och tuggar tuggkub och verkar vara nöjd med tillvaron! Vi har varit ut på promenader idag, inte så långa dock, men vi har varit ut på två ställen där jag kan ha henne lös. Hon hittade på en vårtbitare på en av promenaderna.. den var fruktansvärt rolig tyckte Astrid. Då skulle jag haft med mig kameran, så hade jag kunnat filma. Hon hoppa och strutta omkring och skulle rulla runt på den stackars vårtbitaren. Tillslut tyckte jag att det räckte så jag slängde ut den i det höga gräset :D.

Vi har faktiskt filmat lite här hemma när vi har gjort några trix. Hahaha! Det var roligt att titta på. Astrid samarbetade väl inte direkt med mig. Jag sa snurra, hon satte sig framför fötterna på mig med ryggen mot mig och sen la hon sig ner och rullade.. haha. Det blev inte alls som jag hade tänkt, och ändå brukar hon vara jätte duktig på att snurra.

Astrid har nog ätit något som hennes mage inte tycker om!! Hon FISER dom vidrigaste fisarna man kan tänka sig!! Blää!! Nej fy vad et luktar och hon har nog lagt av 20 stycken dom senaste timmarna!!! Usch och fy säger jag bara!

Vi ska nog gå ut en liten sväng, hoppas på att hon bajsar ut snusket i magen som luktar döda jävlar!!

Ha det fint!

Onsdag

Hej hej!

Idag känner jag mig inte alls pigg.. Halssen gör ont och näsan är täppt och jag nyser hela tiden!

Astrid känns lite jobbig när man inte mår bra. Febern är påväg.. det börjar göra ont i kroppen som det gör när febern ska komma och Astrid vill ju gärna kliva omkring PÅ mig när jag ligger här i sängen och försöker ta det lugnt. Det är så irriterande!! Just nu ligger hon iallafall och tuggar på en "tuggkub".

Annars har jag och Astrid tränat lite fot idag, medans jag lagade mat. Det gick riktigt bra.

Har även sett att Astrid är påväg att tappa ca 4 tänder i bak både uppe och nere. Snart borde alla tänder vara tappade. Fast hon har fortfarande inte tappat dom översta huggtänderna, men dom nya har växt ut en bra bit. Men men, dom ryker nog snart.

Nej, nu ska jag slöa igen. Försöka bli frisk!

Hej svej

Tisdag

Hej hej.

Nu har det gått nästan en vecka igen sedan jag skrev sist. Tänk om jag kunde bli LITE bättre på att uppdatera.. hehe.

Astrid har börjat få vänja sig vid att vara ensam om dagarna nu. Det går bra.. eller det har gått jättebra!! Tills idag. När jag kom hem fick jag se att hon hade typ slitit sönder en bit av min vardagsrumsmatta!!!! GRR! Jag tog upp den igår från förrådet nu när Astrid äntligen är rumsren. Så hon fick väl för sig att den skulle tuggas på medans matte var i skolan! Usch vad trött jag blir ibland!

Astrid och jag har varit på promenad idag i Fagerskogen, det var kul. Astrid fick vara lös lite och hoppa runt på stenar, vilket hon tycker är jätteroligt :).

Själv så har jag haft en mattelektion idag. Sen var jag till Min Lilla Salong och fixade naglarna. Mina egna naglar är redan långa, så dom förstärktes. Tre stycken naglar har gått av dock, så dom förlängdes. Men det blev fint.

Dagarna bara går nu när skolan har börjat igen. Känns tråkigt. Man får dåligt samvete när man inte sitter och pluggar, man får dåligt samvete när man inte är med Astrid och promenerar och tränar, man får dåligt samvete för det man inte gör, fast man gör något av det andra som man också får dåligt samvete för om man inte gör. Usch, längre dagar skulle inte skada. Man vill och behöver hinna med allt möjligt, men tiden räcker ju inte till som man vill!

Jaja, jag börjar bli sjuk nu också.. haha. Hur ska man hinna med det då?!?!

Nej, nu ska jag glo på tv och sen är det dags att sova.. som Astrid gör här bredvid.

Hej svej!

RSS 2.0