Fredag.

Hej hej!

Idag är det fredag och det är kallt. Astrid ligger och sover i soffan :).

Jag var med en kompis till Barkarby idag och kikade lite. Jag hittade en dator jag ville ha, men eftersom jag är timvikarie så får jag inte ta på avbetalning. Så jag får helt enkelt spara ihop pengarna och köpa den sen. Iallafall så var vi in i en djuraffär också. Så där köpte jag ett nytt halsband till Astrid. Svart läder med två rader strass. Det glittrar jättefint när hon går runt med det! Så nu är hon riktigt fin min lilla buse :).

Igår fick Astrid även vara med om mattes jäkla klantighet!!! Vi gick ner till ica och hämtade ut paket. Sen vidare till en kompis och kollade på film. Astrid tyckte väl inte det var så kul. Men men man kan inte ha kul jämt! Sen gick vi hem runt elva på kvällen. Kommer fram till porten och känner igenom fickorna!!!!!.... Vart f*n är nyckeln?!?!? BORTA! Får lite småpanik. Ringer kompisen vi precis varit hos.. pratar ca 30 sek. SÅ DÖR TELEFON!! Där står jag utelåst och utan mobil klockan elva en torsdagkväll och Astrid fryser och tycker jag är dum som inte går in i värmen! Som tur är så känner jag en granne i porten en bit bort, och jag ser att det lyser hos henne så jag gick dit och kastade snö på fönstret. Så vi fick iallafall komma in.

Letade reda på Nickes nr så jag fick tag i honom så fick han komma och möta mig med extranyckeln. Astrid tyckte att jag var jättedum som skulle ut och gå ännu mer. Hon ville ju bara hem. Stackarn! Kom på sen också att jag hade gått ut med soporna när vi skulle ner på stan! Så nycklarna hade så vacker setat kvar i soprumsdörren! J*VLA KLANTARSEL!! Men någon hade ju hittat dom medan jag var borta. Så nu sitter det lappar i portarna här och jag väntar på att någon ska ringa om mina nycklar!

Så bra går det för mig :).

Ska fota Astrid lite någon dag när jag har tid (jobbar som sjutton den här månaden) och lägga upp här!Hon är så fin, min lilla prinsesshund! Alma ska jag också visa bilder på!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0