Vem är Astrid?

Astrid är en Jack Russell Terrier. Hon föddes den 4:e april 2009. Hon är registrerad i Jack Russell Terrier Club of Great Britain Sweden. Detta beror på att SKK (svenska kennelklubben) och jrtc har olika "syn" på vad som är en Jack Russell Terrier. Det går att läsa mer om det på jrtc's hemsida jackrussell.nu. Den 3:e maj åkte jag och pojkvännen Nicke ner till Skede, utanför Vetlanda (ca 35 mil härifrån), för att titta på den lilla valpen. Kärlek vid första ögonkastet <3.

Astrid 4 veckor :)

Fyra veckor senare åkte vi ner igen och hämtade hem den lilla tösen..

Vi stannade på en liten grusväg och käkade lunch och lät Astrid få kissa ^^

Hon sov nästan hela vägen hem sen. Var ut ett par gånger till och kissade med henne. Så det gick hur bra som helst.

Nu har hon bott här hos mig i drygt två månader. Ibland är hon en riktigt dryg liten best, men oftast så är hon söt och underbar.

Astrid gillar: att kampa och leka över huvudtaget, barn är jätteroliga, vara ute i skog och busa, hoppa upp på stenar (ibland blir man lite orolig när hon ska upp på någon sten som ser alldeles för stor ut, men hon brukar hinna upp innan man hinner stoppa henne), att få sova intill matte ^^ det är riktigt mysig när hon kommer på morgonen och lägger sig halvt på huvudet och gosar.. m.m m.m

Astrid ogillar: att inte få äta av mattes mat.. haha, att behöva gå ut ibland.. men när man väl kommer ut så blir det roligare, att behöva bada.. usch så hemskt det är, sen vet jag inte om hon ogillar så mycket mer.. hon tycker ju om det mesta.

Det var lite om Astrid.

Här kommer lite fler bilder:


Astrids mamma. Rätt lika faktiskt.


Här är på vägen hem när vi hämtat henne. Trött och pytteliten och jättesöt!! <3


Det här är hennes andra dag hemma hos mig ^^ Såå liten!!


Astrids första grilltur.. men husse var snål på korven :D


Nu får det nog räcka med bilder.. annars kommer det här inlägget bli helt sjukt långt. Men det kommer komma fler bilder!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0